Få hjälp att sätta upp en Facebook-kampanj som ger konverteringar där annonskostnaden ligger under din uppsatta max-gräns

Ingen kostnad, inga framtida åtaganden

Du behöver bara godkänna annonserna som jag tar fram åt dig

Om dina konverteringar kostar över din gräns får du ersättning för mellanskillnaden

Stefan Nilsson
SAN Webbutveckling

Hej!

Jag sätter gärna upp en specialframtagen Facebook-kampanj åt ditt företag. Målsättningen är att det ska ge konverteringar till ditt företag, att det kommer in tänkbara kunder som är beredda att ta nästa steg i din säljprocess.

Det utgår ingen kostnad för detta och din kampanj är uppe och igång inom 48 timmar.

Det är inget som påverkar annonsering du eventuellt redan gör på Facebook. Det finns ingen som ska byggas om eller ändras på.

Det enda du behöver göra är 

  – Att berätta vad dina konverteringar får kosta som mest

  – Att avsätta en budget för kampanjstart.

  – Att godkänna de annonser jag tar fram åt dig

När vi testat kampanjen räknar vi inkomna konverteringar och stämmer av vad annonskostnaden blir per konvertering.

Om denna kostnad ligger över din uppsatta max-gräns kompenserar jag dig för den överskjutande delen. Alltså, om du är beredd att investera maximalt 500 kr för en konvertering och jag ordnar konverteringar som visar sig kosta 750 kr så får du 750-500=250 kr tillbaka.

Det är inte mer än rätt. Facebook-annonsering handlar om enda sak. Att köpa konverteringar till önskat pris, för att få in nya kunder på ett lönsamt sätt.

Bestäm vad en kund som tar steget in i din säljprocess (konvertering) får kosta i annonsering. Bygg sedan Facebook-kampanjer som sköter det åt dig med kontroll och skön automatik.

Som sagt, det här kostar inget och du gör inga åtaganden.

Varför erbjuder jag det då?

Jag är bra på att ta fram annonser som lyfter fram “kundservice och nästa steg i säljprocess”. Det är något jag gillar att göra och har talang för.

Min kampanj-mall är enkel. Det går snabbt att sätta upp, är lätt att använda och det ger en bra överblick på uppnådda resultat.

Det är det sätt jag använder för att hitta samarbeten och nya uppdrag för mitt företag.

När vi provkört kampanjen och fått in resultat att ta ställning till väljer du något av följande:

(1) Du kör vidare på egen hand. Ditt team eller annan samarbetspart fixar och donar med annonser och fortsätter med optimering. Helt OK för mig.

(2) Vi kollar om vi kan bygga upp ett samarbete där vi siktar på att få in allt fler konverteringar till allt bättre prisbild, där vi bygger stabilitet och ökad kontroll i din kundanskaffning. Vi hittar en form för ett givande samarbete.

Men innan du anmäler ditt intresse vill jag bara göra klart att jag inte kan hjälpa vem som helst.

Här är några viktiga förutsättningar

Ditt företag måste vara etablerat, måste ha kunder som är nöjda, måste ha tidigare annonsering att visa upp och måste ha klarhet i hur marginaler och lönsamhet ser ut.

Du behöver ha förmågan att kunna fatta kloka beslut efter data (resultat, kostnad, värde, mm) mer än du går på hur det känns eller vad andra kan tänkas tycka.

Nästa steg

Om ovanstående stämmer in på dig och ditt företag så är välkommen att ta kontakt med mig. Använd anmälningsformuläret via knappen nedan, där du också får lämna några uppgifter om nuläget i ditt företag.

Därefter undersöker jag möjligheterna att hjälpa dig. Jag återkommer till dig med en skiss på ditt specifika kampanj-upplägg och vi lägger fast förutsättningarna för en start.

Välkommen med din intresseanmälan!