Medlemstjänst för Naprapater. Boka in ditt område idag:

Tillsammans gör vi det enklare för dig att synas mer Facebook – utan att du behöver lägga ner extra tid på det

Du får hjälp hela vägen. Enklare och smidigare kommer det aldrig att bli.

Slipp kravet att lägga ut nya inlägg varje dag

Slipp tvånget att vara kreativ och påhittig med nya inlägg.

Slipp det trista i att se att du inte får gehör för dina ansträngningar.

Enkla instruktioner hur du lägger upp och styr Facebook-annonsering efter behov och budget. Du sätter upp det här en gång – sen har du det på plats och det sköter sig själv.

Nå ut till fler. Du ser till att hålla dig synlig för målgruppen med nya, intressanta, relevanta, engagerande budskap som stärker dina relationer med de bästa kunderna så de fortsätter att välja dig.

Ett utbyte av annonsidéer med andra Naprapater som gör det enklare och roligare att föra fram nya och engagerande budskap till kunderna.

Ensamrätt i ditt område. Bara du som har det här övertaget. Det här är ett unikt samarbete, unikt medlemskap, unika fördelar.

Gör en förfrågan här, så får du svar inom kort ifall ditt område är ledigt.

Då får du också detaljerna om medlemskap, priser, mm.

Typeform - Namn, e-post, önskat område/stad/ort

Anledningen att det här är för dig

Facebook vill ha bra innehåll så att folk spenderar mer och mer tid där. De vill också göra vinst, och pengarna kommer från annonsering.

Så trenden är att du behöver lägga upp dina inlägg som annonser för att de ska få önskad spridning till målgruppen.

Du måste i princip betala för att nå ut.

Men om du håller dig till vanliga, trevliga, innehållsrika, personliga, relevanta inlägg som visar vad du gör och som folk uppskattar och engagerar sig i så kostar det förhållandevis lite. Om du lägger upp traditionella ”kom och köp”-annonser är det egentligen inte alls vad Facebook vill ha och din annonsering kommer att bli dyr och få liten effekt.

Inlägg som enbart läggs i nyhetsflödet har kort livslängd. Det kanske du har märkt? De når ofta inte heller ut till särskilt många av dina gillare/följare. Så om du vill få ut något av det måste du ständigt lägga upp nya inlägg. Skulle inte tro att du varken har tid eller kreativitet till det.

Så problemen du står inför är:

– Hur få fram tillräckligt antal bra inlägg/annonser som engagerar målgruppen.

– Hur lägga ut det så att det får tillräckligt lång livslängd.


Ditt medlemskap är en lösning på detta.

För att få livslängd behöver du lägga upp dina inlägg som betalda annonser. Du kommer långt med en daglig budget på 10-20 kr per annons. Du roterar ett flertal annonser samtidigt som gör att folk i din målgrupp möts av inlägg som upplevs som nya, fräscha och relevanta.

Fördelen med den betalda annonseringen är att du får data på engagemanget och du ser Facebooks relevansresultat. Du testar fram och behåller annonser med hög poäng och ju högre poäng desto större spridning till allt lägre kostnad.

Jag har en annonsplattform som gör din insats enkelt. 

Återstår hur du får fram ett tillräckligt antal bra annonser som ger önskat resultat

Det är här dina stora fördel med att vara medlem finns.

Du drar nytta av andra naprapater runt om i landet. Var och en har ju sin lokala marknad, så visst borde det gå att "dela och inspireras” av en annons som gett resultat för någon annan.

Ju fler som tänker kreativt på detta desto bättre. Jag hjälper förstås till med idéer och uppslag för bra innehåll.