Nu kan du få hjälp med Facebook-kampanjer som ger kunder till en prisbild du kan leva med

Ditt företag behöver ett system som ger kunder på ett stabilt, automatiskt och uthålligt sätt.

Grunden för tillväxt är att etablera kontroll över ett system för kundanskaffning som går att lita på.

Att få ordning på företagets Facebook-kampanjer är en bra start.

Det ger en chans att få draghjälp med en del av det tunga säljjobbet. Skön automatik. Och företagets säljare kan ägna mer tid åt att serva kunder som redan bestämt sig för att köpa.

Jag hjälper dig och lämnar garanti på att du blir helt nöjd.

Se praktikfall längre ner.

Hälsningar från,
Stefan Nilsson

Så här går det till

Jag bygger Facebook-kampanjer som snabbt (2-4 veckor) börjar ge önskat resultat till rätt prisbild och som du kan expandera med lönsamhet för att få in fler kunder.

Samarbete i 6 månader där vi sätter upp och trimmar in dina kampanjer. Därefter behövs ganska lite handpåläggning. Vi har kampanjer som är inne på tredje året. Din kampanj kommer att ha lång livstid och klarar av att förse dig med nya kunder på ett bekvämt sätt.

Efter våra 6 månader tillsammans kommer du att se värde minst 10x arvodet i ökad försäljning och/eller fler kunder, annars jobbar jag utan kostnad tills du ser ett resultat du är helt nöjd med.

Förutsättningen för resultatgarantin är att du tar fram efterfrågat “råmaterial” och gör de insatser vi kommer överens om.

Det här påverkar inte eventuell annonsering du redan har igång. Dina nya kampanjer sätts upp parallellt. Det gör att du kan jämföra hur du får ut mest nytta från din annonsbudget.

1 månad ömsesidig prövotid för att se om vi fungerar tillsammans. Första månadens arvode åter om vi väljer att avbryta. Du behöver se snabba resultat som pekar åt rätt håll. Jag behöver vara säker på att förutsättningar finns för att uppfylla resultatgaranti.

Skicka in intresseanmälan så skissar jag upp ett förslag hur vi får igång dina Facebook-kampanjer. Vi går igenom det på telefon. Du får se exakt hur vi får det att fungera och vilka annonser du behöver använda. Ingen kostnad för detta. Om du vill ta det framåt så får du ett prisförslag. 

Praktikfall

Resultat på Facebook mars 2019 till april 2021:

1.522 konverteringar = inskickat kontaktformulär för kostnadsfritt hembesök och offert.

Genomsnittlig konverteringsgrad 10,8%.

Annonser ger kostnad per konvertering som ligger på 50-80% av maxgräns.

(Du kan se annonserna längre ner på sidan.)

LA Takvårds enkla målsättning är att kunna erbjuda alla fastighetsägare i Sverige prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd. Grundarna Leo Juujärvi och Ari Vähäjylkkä startade verksamheten 2004.

LA Takvård är nu en kedja av lokala och driftiga entreprenörer från Västerbotten i norr till Skåne i söder. Vårt samarbete inleddes redan 2011.

Här är deras Facebook-kampanj

Vi har satt upp en enkel kampanjmall. Vi spårar konverteringar och mäter kostnaden per konvertering.

En konvertering är anmälan på hemsidan för kostnadsfritt hembesök för besiktning och offert.

Det finns en utpekad högsta kostnad för konverteringar som LA Takvård är beredd att "kosta på sig" för att få in kunder till önskad lönsamhet och marginal.

Kampanjen ger tydlig överblick på resultat. Här är utdrag ur Facebook-kampanj.

Så här optimerar vi resultatet.

(1) Annonser som ligger för högt i konverteringskostnad pausas.

(2) Vi sätter mer budget bakom annonser som ligger under max-gräns.

(3) Vi siktar på att samköra så många konverterande annonser som möjligt, eftersom vi ser att detta förbättrar hela bilden.

Det här är enkelt att sköta om. Många av annonserna håller lång livslängd. De har servat LA Takvård med nya kunder sedan mars 2019.

Vad är det som gör att vi klarar av att få ut så bra resultat?

Du kan nå mängder med folk på Facebook. Många av oss finns där varje dag. Det är enkelt att nå fram till sin utvalda målgrupp. Facebook spårar oss alla, vet vilka hemsidor vi besöker, känner till vad läser och vilka vi följer. 

Ingen annan annonsplattform kommer i närheten av Facebooks förmåga att sätta rätt annons framför precis rätt person, i precis rätt tid.

Haken är bara att ingen av oss är på Facebook för att kolla in annonser. Det mesta som finns där är mer angeläget och mer spännande än din annons. 

Du är fel ute om du förväntar dig att folk ska stanna upp 10 minuter för att höra efter vad du har att säga om din produkt och din förträfflighet.

Men om du gör saker lite annorlunda, och gör det riktigt bra, kan du få dem att stanna upp ett litet ögonblick, kanske en halv minut eller mer

... och om du lyckas med det vid 10 tillfällen de kommande två veckorna kan du trots allt få fram en betydande del av ditt säljmeddelande

Det är det som är knepet. I små portioner lyckas vi föra fram LA Takvårds produktfördelar och kundnytta.

Det bygger en bekantskap. Blivande kunder förstår om LA Takvårds lösning är rätt för dem.

De förstår vad nästa steg är. Att klicka sig till hemsidan och lägga en beställning eller fylla i ett kontaktformulär blir inget hinder. 

Konverteringar strömmar in. 

Folk anmäler intresse för hembesök, får hjälp med kostnadsfri besiktning av sina tak och LA Takvård bokar in de flesta av dem som nya kunder.

Vad är det för annonser som fungerar i “små portioner” på Facebook?

Du behöver annonser som pekar ut din målgrupp, som beskriver fördelarna med din produkt, som etablerar ditt varumärke, som svarar på frågor, som bygger en bekantskap, och som förstås … säljer in ditt erbjudande och vad kunden ska göra härnäst.

Här kan du se annonserna som LA Takvård har ute på Facebook. Du ser att en handfull har varit igång 24 månader eller mer. Denna metod får annonser och inlägg att leva länge. 

Fördelen är att de samlar på sig en hel del sociala bevis, som kommentarer, reaktioner och delningar. Det ger ett extra förtroende, som lyfter resultatet ytterligare ett snäpp.

Skicka in intresseanmälan så skissar jag upp ett förslag hur vi får igång dina Facebook-kampanjer.

Vi går igenom det på telefon. Du får se exakt hur vi får det att fungera och vilka annonser du behöver använda. Ingen kostnad för detta. 

Om du vill ta det framåt så får du ett prisförslag. 

Ser fram emot att få hjälpa till!

Stefan Nilsson