“Fler kunder genom Facebook * Lätthanterligt och med full kontroll”

Anmälan till Facebook-programmet är stängd

 • Kom igång med ett fungerande upplägg för din Facebook-annonsering.
 • Nå enbart kunder du VET är intresserade
 • Bygg självgående säljprocess som lever länge
 • Direkt personlig support
 • Hjälp med rätt inställningar och avgränsningar, allt krångel minimerat
 • Resultat efter dina önskemål
 • Enkelt att sköta
 • Garantin gäller i 90 dagar

Premiäromgången har startat!

Om du är intresserad av att vara med nästa gång vi kör Facebook-programmet så skriv till stefan@webbutveckling.com så lägger vi dig till utskickslistan inför framtida programstart.


– Stefan Nilsson

Programmet handlar om att så snabbt som möjligt sätta upp Facebook-kampanjer som förser ditt företag med nya kunder

Det är ingen kurs eller workshop. Det blir inga zoom-möten eller långa video-presentationer.

Vi håller inte på med teori utan ser till att komma till handling och att göra saker, att bygga annonskampanjer och att trimma in ditt resultat så du blir nöjd.

Du kommer att få igång stabila Facebook-kampanjer som kommer att serva ditt företag med nya kunder under lång tid framöver.

(Se praktikfall med resultat som är inne på tredje året längre ner.)

Garantin är enkel och gäller i 90 dagar:

Om du följer programmet och instruktionerna, och ändå inte tycker att det är den bästa metoden för att få fler kunder till ditt företag med Facebook-annonsering, och att du klarar att genomföra det med full kontroll utan att höja stressnivåerna hos dig eller din personal, så kontakta mig direkt för omedelbar återbetalning.

Det kräver inte tiotusentals kronor i annonsbudget varje månad. Du bestämmer budget och justerar själv upp eller ner efter behov.

Allt sätts upp i ditt annonskonto, aldrig på något annat sätt. Här låser vi inte fast bara för att tvinga kunder att fortsätta med oss. Det ska alltid vara du som styr och har kontroll.

Programmet kommer med engångsavgift. Inga löpande eller dolda kostnader därefter. Inga knepiga avgifter som procent på din budget. 

Vi ser till att ditt företag kommer igång med lätthanterlig Facebook-annonsering där du har full kontroll, och som sätter detta på plats åt dig:

* Säkerställ att du vaknar varje morgon med att VETA att Facebook hjälper dig att bygga bekantskaper med nya kunder. Du slipper vara orolig för var dina nästföljande kunder ska komma från. Du kan slappna av.

* Se till att du pratar med nyfikna kunder varje dag OCH klarar av det viktigaste: Att hålla kontakt över tid och få dem att ta nästa steg när de är redo. Ditt företag får in pålitlig försäljning från en stadig ström inkommande kunder.

* Sluta att känna dig som offer för dyr och verkningslös annonsering. Företagare och entreprenörer blir dagligen sålda media och annonsering som ALDRIG kommer att ge en endaste krona tillbaka. Men av feghet känner de att de måste "göra något". Många behöver sätta stopp för att bli lurade igen.

* Särskilj ditt företag från konkurrenterna genom att tidigt fånga upp och serva kunder. Visa dina produkter, svara på frågor, tydliggör fördelar, ge erbjudanden, bemöt invändningar, mm. ALLT med skön automatik på Facebook. Du bygger relationer med tänkbara kunder och får dem att lita på dig och bli tryggare i sina köpbeslut. Facebook är den perfekta platsen att göra det på, så länge du får till det på rätt sätt.

* Sätt upp ett LÅNGLIVAT system som sköter det tunga säljjobbet åt dig, så du kan ägna mer tid åt att serva bättre kunder som vill köpa av dig. Räkna med att dina Facebook-annonser kommer att leva och fungera länge när det väl är uppsatt och intrimmat. Du får hjälp hela vägen.

Det finns egentligen bara två sätt för ditt företag att få ut mer av Facebook-annonserna, och lyckas hålla en rimlig prisbild för nya kunder

För annonsering på Facebook blir bara dyrare. Varje dag ansluter allt fler annonsörer och ju större efterfrågan desto högre avgifter går att ta ut.

Facebook kommer aldrig sänka sina priser. Det är ditt företag som behöver göra anpassningar. Om du vill vara med.

Då är det inte en särskilt bra idé att fortsätta på samma sätt. Det kommer inte att leda dig på rätt väg.

Allt fler företag marknadsför på Facebook. Se till att få ett övertag. Skaffa ett försprång med Facebook-annonsering. Kom igång med kampanjer där du når dina kunder på befallning. Prova mitt Facebook-program. Det kommer att bli kul och vi kommer tillsammans sätta upp Facebook-kampanjer som förser ditt företag med nya kunder under lång tid framöver!

Så vilka två sätt är det vi pratar om?

Det första är:

1. Visa bara annonser för de som du VET är intresserade

Jo, du kan tydligt peka ut personer du vet är intresserade. Du kan avgränsa för att bara visa annonser för dessa personer.

Många gör misstaget att bredda sina målgrupper. Tanken är kanske att det skulle vara bättre ju fler man når. En del tänker att man får lite “exponering” och “varumärkesigenkänning” på köpet.

Det tror jag inte alls på.

Det enda som händer är att ditt meddelande inte kommer vara i närheten av att matcha vad de stora flertalet är intresserade av. 

Det hamnar i ett ingenmansland och dör ut. Då tar det för lång tid att få in resultat och du får svaga siffror att utvärdera din framgång på.

Därför får du svårt att få ordning på nästa viktiga sak som handlar om optimering.

Det andra sättet är:

2. Visa bara annonser som du VET fungerar och håller din uppsatta prisbild.

Det är här det blir enklare.

För ju snävare målgruppsinriktning och ju bättre du testar annonser, desto snabbare kan du avgöra vilka annonser som fångar upp kunder och konvertering till en rimlig annonskostnad.

Det enda du behöver göra är att hålla isär annonser och resultat och pausa de annonser som ligger för högt i kostnad – och du sätter så klart mer budget bakom de annonser som ger kunder och försäljning!

Hur är Facebook-programmet upplagt?

Vi gör det här för att det ska bli enkelt och lätthanterligt. Programmet kommer med två huvuddelar.

1. Du använder mitt "Annonsverktyg" för att snabbt och ledigt ta fram annonser som fångar dina kunders uppmärksamhet. Det handlar om att förbereda mindre "byggstenar" som du med lätthet arrangerar på olika sätt för att hålla igång en kunddialog genom dina annonser. (I högsta grad användbart även på andra platser där du kommunicerar med dina kunder.)

2. Jag sätter upp din skräddarsydda "Kampanjmall" i ditt Facebook-annonskonto och anpassar efter din målgrupp och nuläge. Du får anvisningar för hur du på ett enkelt sätt fortsätter att stärka upp och trimma in din kundanskaffning.

Nyckelorden är enkelhet och kontroll. Du behöver inte mixtra med inställningar eller andra krångligheter, så du sparar tid och undviker att det blir fel. Det sätts upp i ditt annonskonto. Du behåller full kontroll över daglig budget och ser tydligt vad du får ut av satsade annonspengar.

Med min "kampanjmall" blir det också enklare att få fram rätt annonser, som kan tjäna ditt företag över lång tid. Det viktiga är egentligen inte så mycket vad du skriver i dina annonser utan mer HUR du sätter upp det för att möta upp och prata med rätt personer, genom din annonsering.

Att ta sig an uppgiften att skriva annonserna på egen hand är därför inget att backa undan för.

Du behöver bara prata med kunderna på det sätt du brukar göra och svara på precis samma frågor som de skulle ha om ni träffades i verkliga livet.

Du fixar annonsskrivandet bra mycket bättre än de flesta slags proffs. För vem är mer införstådd i ditt erbjudande och dina kunder än du?

Många krånglar till det alldeles för mycket. Det gäller att hålla det enkelt och sålla bort det som är onödigt.

"Annonsverktyget"

Till din hjälp att få fram riktigt bra annonser har du mitt "Annonsverktyg" som nu börjar bli klart.

Just nu kommer det med 37 punkter som lyfter skillnaden i ditt erbjudande och dina fördelar.

Bra annonsering handlar om att göra tydligt för kunderna vad just SKILLNADEN att välja dig handlar om.

- Vad får man av dig som man inte får av andra?

- Vad får man INTE av dig som kommer "på köpet" från många andra?

Säg att du använder 15 av de 37 punkterna.

Du kombinerar ihop 4 åt gången i annonser som pratar om kundernas frågeställningar och tydliggör hur din lösning och det du gör är annorlunda.

Det ger 1.365 möjliga kombinationer!

Du kommer aldrig få idétorka när det handlar om vad du ska prata med dina kunder om. Du kommer alltid se till att du lyfter saker som trycker på kundfokus och kundfördelar

Du fastnar inte i att bara prata produktegenskaper som så många gör.

Jag tror att du kommer väldigt långt med att testa en handfull annonser på detta sätt. Och med min "Kampanjmall" behöver du bara kombinera några av dina annons-byggstenar och sen "kopiera och klistra in" för att få igång dem på Facebook.

Tanken är att hålla det enkelt och fritt från krångel.

Och förstås, att se till att få fram önskat resultat.

Garanti att ovanstående är på plats inom 90 dagar.

Upplägget i Facebook-programmet är att mejsla bort annonser och målgrupper som inte ger kunder och försäljning efter dina önskemål.

Bort med allt som inte är "hästen", för att göra en jämförelse med hur du får fram en storartad staty ur ett svårbemästrat stycke skrovlig sten.

Det är faktiskt en bra bild på hur det går till.

Vi lägger krutet på att testa annonser på rätt sätt. Med min kampanjmall går det på nolltid och du slipper mecka med tidsödande Facebook-inställningar.

Det viktiga är att testa annonser på dina kunder och få in positiv feedback.

- Vad fångar uppmärksamhet?
- Vad leder till resultat?
- Vad håller rätt prisbild?

Vissa av annonserna kommer inte att hålla måttet. De stänger du av så du inte bränner annonspengar på det som inte ger tillräckligt tillbaka

Istället för du över mer budget på annonser som skickar in nya kunder till ditt företag, och som matchar dina villkor

Då dröjer det inte länge förrän du har 5-10 fint intrimmade annonser som du samkör för att fånga upp tänkbara kunder och ta dem till nästa steg: förfrågan, offert, möte, beställning, köp.

(Se praktikfall längre ner.)

På detta sätt får du igång ett LÅNGLIVAT system som sköter det tunga säljjobbet åt dig, så du kan ägna mer tid åt att serva bättre kunder som vill köpa av dig.

Räkna med att dina Facebook-annonser kommer att leva och fungera länge när det väl är uppsatt och intrimmat.

15-30 minuter några gånger i veckan är allt du behöver lägga in för att ta det här framåt.

Egentligen handlar det inte så mycket om VAD du skriver i dina annonser utan mer om HUR du använder Facebook-annonser. Att ta sig an uppgiften att skriva annonserna själv är därför inget att backa undan för.

Och du fixar detta med din budgetnivå. Här finns inga krav på att skjuta in tiotusentals kronor i månadsbudget.

Och du får hjälp med Facebook-inställningarna så det blir rätt från början.

"Jag skulle verkligen vilja hjälpa alla men har fått konstatera att det är omöjligt"

Emellanåt verkar det som att det sitter fast i knepiga uppfattningar och invanda mönster

Ett av de första marknadsförings-uppdragen jag tog på mig var att hjälpa en resebyrå att få in fler bokningar för vigslar och bröllopsresor utomlands

Normalt fick de någon enstaka bokning i veckan från par som redan var i bokningsläge. De visste vad de ville ha, nu gällde det att hitta bästa pris.

Resebyråns Google-annonser handlade om att boka nu.

Jag fick dem istället att prova annonser för att peka ut målgruppen och som handlade om ”vi ska gifta oss om 6-18 månader och funderar på att göra det på en karibisk sandstrand”.

Inte oväntat var det många, många, många fler som planerade att gifta sig närmaste året och som drömde om kunna åka utomlands på bröllopsresa, än som sökte resebyråer att boka hos.

På två månader samlade vi kontaktuppgifter till flera hundra giftaslystna som i enkäter berättade att de planerade vigsel och fantiserade om bröllop utomlands. 

Företaget hade e-postadresser till varenda en och kunde närt och omhuldat deras dröm och gjort det omöjligt för dem att planera annat eller boka med någon annan.

De hade deras tillåtelse att skicka ”Drömbröllop i Karibien”-information till dem.

De visste vem de var och de kunde enkelt kontakta dem igen med e-post.

De visste att de flesta av dem planerade sin resa om ett till ett-och-ett-halvt år. 

De hade kunnat skicka mer till dem, som reseberättelser från par som gift sig utomlands, videofilmer, bilder, visa resmål, hotell, få dem tillbaka till hemsidan, och mycket mer.

De hade kunnat stoppa deras sökningar på Google helt och hållet. De andra researrangörerna som också annonserade på Google skulle inte haft en chans att nå dessa kunder.

Snacka om att hägna in sina bästa tänkbara kunder och stänga alla andra som vill åt dem ute.

Gissa vad resebyråns ägare gör då?

Jo, bestämmer sig för att det viktigaste är bokningar idag.

”Det är bråttom, vi behöver bokningar, vi måste sälja nu för att få intäkter. Nu, nu, nu, NU!”

Så kan det gå. 

Inget jag sa ändrade något.

Researrangören gjorde helt om och satte igång sin gamla ”boka din bröllopsresa nu”-annonser.

Och tillbaka till samma trista resultat.

Som man sår får man skörda heter det visst.

Kunder är som odlingar. Du sår ett frö, du planterar i den mest näringsrika av jordar, du vattnar, du pysslar om, du ansar, du gödslar och du planterar om och ser att till att dina plantor står varmt och har solljus.

Om du är ute efter kunder som du helst skulle haft in igår kan jag förmodligen inte hjälpa dig.

Om du däremot förstår innebörden av att annonsera för att ringa in din målgrupp, attrahera de bästa kunderna, föra dem till dig så ni kan bli bekanta med varandra, visa att du är rätt alternativ och ta dem vidare till nästa steg – då kan jag vara rätt för dig.

När du vet precis vilka kunder du är ute efter, när du vet ganska väl hur du lägger fram ditt erbjudande, och när du vet på ett ungefär vad du är beredd att investera i nya kunder ...

Ja, då kan vi nog åstadkomma ganska rejäla resultat på kort tid.

Ser fram emot att hjälpa dig med det här!

Facebook-programmet startar onsdag 28 juli

Anmälan är stängd

Eftersom programmet är nytt och jag så klart siktar på en rivstart så kryddar jag erbjudandet lite extra för dig som är nyfiken redan nu:

+ Deltagaravgiften är 7.450 kr, möjlighet till delbetalning

+ 90 dagar garanti med omedelbar återbetalning.

+ Dessutom får du två “hjälp mig att reda ut det här”-kuponger att lösa in (värde 2.700 kr)

Deltagaravgiften är 7.450 kr exkl. moms. Det är en engångsavgift och inga andra kostnader tillkommer. PDF-faktura med e-post.

Du kan dela upp avgiften i 4 månadsvisa delbetalningar på 1.950 kr exkl. moms.

Garantin är enkel och gäller i 90 dagar: Om du följer programmet och instruktionerna, och ändå inte tycker att det är den bästa metoden för att få fler kunder till ditt företag med Facebook-annonsering, och att du klarar att genomföra det med full kontroll utan att höja stressnivåerna hos dig eller din personal, så kontakta mig direkt för omedelbar återbetalning.

När du bokar din plats till premiäromgången med start 28 juli får du dessutom två “hjälp mig att reda ut det här”-kuponger att lösa in.

Du kan fråga mig vad som helst kring marknadsföring och försäljning: innehåll och upplägg på hemsida, säljstrategier, annonser, produktbeskrivningar, erbjudanden, säljtexter, mm och du får mina bästa råd och tips utifrån din situation och nuläge.

Jag har hjälpt företag med Google Adwords, Display- och Facebook-annonsering, säljkampanjer, e-postmarknadsföring, webbdesign, mm sedan 2007. Jag har sett och hört det mesta, och jag har samlat på mig bred erfarenhet och har lagt betydande investeringar i utbildning, kurser, verktyg, mm genom åren. Passa på och testa mig!

Värdet för dessa “hjälp mig att reda ut det här”-kuponger är 2 x 1.350 kr och du får ingående skriftliga svar på dina funderingar. Giltiga i 6 månader.

Vad som INTE ingår eller kommer med programmet!

Det här är ingen utbildning och vi går inte igenom en massa teori. Alltså inga video-presentationer, inga zoom-möten, inga webinarier.

Du behöver inte ändra på hemsidan, lägga till eller bygga om något.

Kostnader och upplägg för Facebook:

Programmet förutsätter inte en bestämd minsta månadsbudget på tiotusentals kronor för annonsering. Du sätter den budget som passar dig.

Eventuell nuvarande Facebook-annonsering förändras inte och tas inte bort. Du kan dra ner eller pausa under tiden vi bygger och utvärderar min metod. Du kan återgå till tidigare kampanjer när du vill.

Du behöver inte ägna en massa tid med inställningar, rapportering och resultatanalys i ditt annonskonto. Du får enkel överblick och du lägger maximalt 15 minuter om dagen på att sätta upp, testa, utvärdera annonser och justera din annonsbudget.

Vilka andra kostnader tillkommer?

Du förbinder dig inte till fortsättning eller framtida kostnader. Vi arbetar tillsammans under 90 dagar, sedan ska du se ett resultat du är nöjd med. Det är min garanti.

Du har inga extrakostnader utöver kostnaden direkt till Facebook för din annonsering.

Du har inte kostnader utöver deltagaravgiften. Vi tar inte ut månadsavgift eller procent på din spenderade annonsbudget.

Så här ansöker du om en plats

Anmälan är stängd

Ta tillfället att vara med i premiär-omgången. 

Det kommer att bli kul och vi kommer tillsammans sätta upp Facebook-kampanjer som förser ditt företag med nya kunder under lång tid framöver!

Eftersom programmet är nytt och jag lämnar garanti måste jag göra klart att det går att hjälpa alla deltagare.

Därför behöver du skicka in intresseanmälan så jag får kika lite närmre på ditt företag, ditt erbjudanden och ditt nuläge.

Därefter återkommer jag till dig med besked om plats. Då får du också fler detaljer om innehåll och upplägg och kan avgöra om det passar dig och ditt företag just nu.

Det är enkelt att skicka in ansökan. Klicka på knappen för att skicka mejl direkt till mig, eller kopiera adressen stefan@webbutveckling.com. Lämna kontaktuppgifter, info om ditt företag och länk till hemsidan. 

Tack för ditt intresse!

Hälsningar från,
Stefan Nilsson

Hur har andra fått hjälp med min Facebook-metod?

Här är praktikfall

Resultat på Facebook mars 2019 till april 2021:

1.522 konverteringar = inskickat kontaktformulär för kostnadsfritt hembesök och offert.

Genomsnittlig konverteringsgrad 10,8%.

Annonser ger kostnad per konvertering som ligger på 50-80% av maxgräns.

(Du kan se annonserna längre ner på sidan.)

LA Takvårds enkla målsättning är att kunna erbjuda alla fastighetsägare i Sverige prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd. Grundarna Leo Juujärvi och Ari Vähäjylkkä startade verksamheten 2004.

LA Takvård är nu en kedja av lokala och driftiga entreprenörer från Västerbotten i norr till Skåne i söder. Vårt samarbete inleddes redan 2011.

Här är deras Facebook-kampanj

Vi har satt upp en enkel kampanj-mall. Vi spårar konverteringar och mäter kostnaden per konvertering.

En konvertering är anmälan på hemsidan för kostnadsfritt hembesök för besiktning och offert.

Det finns en utpekad högsta kostnad för konverteringar som LA Takvård är beredd att "kosta på sig" för att få in kunder till önskad lönsamhet och marginal.

Kampanjen ger tydlig överblick på resultat. Här är utdrag ur Facebook-kampanj.

Så här optimerar vi resultatet.

(1) Annonser som ligger för högt i konverteringskostnad pausas.

(2) Vi sätter mer budget bakom annonser som ligger under max-gräns.

(3) Vi siktar på att samköra så många konverterande annonser som möjligt, eftersom vi ser att detta förbättrar hela bilden.

Det här är enkelt att sköta om. Många av annonserna håller lång livslängd. De har servat LA Takvård med nya kunder sedan mars 2019.

Vad är det som gör att vi klarar av att få ut så bra resultat?

Du kan nå mängder med folk på Facebook. Många av oss finns där varje dag. Det är enkelt att nå fram till sin utvalda målgrupp. Facebook spårar oss alla, vet vilka hemsidor vi besöker, känner till vad läser och vilka vi följer. 

Ingen annan annonsplattform kommer i närheten av Facebooks förmåga att sätta rätt annons framför precis rätt person, i precis rätt tid.

Haken är bara att ingen av oss är på Facebook för att kolla in annonser. Det mesta som finns där är mer angeläget och mer spännande än din annons. 

Du är fel ute om du förväntar dig att folk ska stanna upp 10 minuter för att höra efter vad du har att säga om din produkt och din förträfflighet.

Men om du gör saker lite annorlunda, och gör det riktigt bra, kan du få dem att stanna upp ett litet ögonblick, kanske en halv minut eller mer

... och om du lyckas med det vid 10 tillfällen de kommande två veckorna kan du trots allt få fram en betydande del av ditt säljmeddelande

Det är det som är knepet. I små portioner lyckas vi föra fram LA Takvårds produktfördelar och kundnytta.

Det bygger en bekantskap. Blivande kunder förstår om LA Takvårds lösning är rätt för dem.

De förstår vad nästa steg är. Att klicka sig till hemsidan och lägga en beställning eller fylla i ett kontaktformulär blir inget hinder. 

Konverteringar strömmar in. 

Folk anmäler intresse för hembesök, får hjälp med kostnadsfri besiktning av sina tak och LA Takvård bokar in de flesta av dem som nya kunder.

Vad är det för annonser som fungerar i “små portioner” på Facebook?

Du behöver annonser som pekar ut din målgrupp, som beskriver fördelarna med din produkt, som etablerar ditt varumärke, som svarar på frågor, som bygger en bekantskap, och som förstås … säljer in ditt erbjudande och vad kunden ska göra härnäst.

En handfull av LA Takvårds annonser har varit igång 24 månader eller mer. Denna metod får annonser och inlägg att leva länge. 

Fördelen är att de samlar på sig en hel del sociala bevis, som kommentarer, reaktioner och delningar. Det ger ett extra förtroende, som lyfter resultatet ytterligare ett snäpp.

Programmet startar IDAG onsdag 28 juli

 • Kom igång med ett fungerande upplägg för din Facebook-annonsering.
 • Nå enbart kunder du VET är intresserade
 • Bygg självgående och långlivad säljprocess
 • Direkt personlig support
 • Hjälp med rätt inställningar och avgränsningar, allt krångel minimerat
 • Resultat efter dina önskemål
 • Enkelt att sköta
 • Garantin gäller i 90 dagar

Ta tillfället att vara med i premiäromgången.

Det kommer att bli kul och vi kommer tillsammans sätta upp Facebook-kampanjer som förser ditt företag med nya kunder under lång tid framöver!

– Stefan Nilsson