Kom igång med en marknadsförings-plattform på Facebook som gör det enklare för dig att arbeta framgångsrikt med kundrelationer, varumärkesbyggande och kundanskaffning.

Stefan Nilsson
SAN Webbutveckling

Vi programmerar Facebook till att sköta det åt dig och se till att det blir gjort varje dag.

Du sätter upp det här utan risk. Det påverkar inget av det du gör på Facebook idag. Du betalar bara Facebook för resultat.


Det här är vad du kommer igång med

Du kommer igång med en lättanvänd marknadsförings-plattform på Facebook som ser till att du når ut till fler av dina befintliga och blivande kunder.

Du bygger starkare kundrelationer och ser till att det bli gjort efter som det här fungerar på automatik. Det enda du behöver göra är att ställa in lämplig budget och testa nya inlägg lite då och då.

Du bygger in en behaglig automatik som ser till att det blir gjort varje dag!


Ta min hjälp att sätta upp en marknadsförings-plattform på Facebook som gör detta enklare och mer tidsbesparande

Vi hittar en lämplig start för din plattform och du får hjälp att sätta upp den.

Därefter får du tydliga instruktioner för hur du använder det här för att nå ut med dina Facebook-inlägg. 

Du kontrollerar din räckvidd genom att ställa in en passande daglig budget som du är bekväm med.

Dina fördelar med en marknadsförings-plattform

Du når fram till dina kunder där det är enklast åt nå dem – på Facebook och i mobilen

+ Du kommer igång med en strategi som gör att du inte glömmer bort eller åsidosätter det viktiga arbetet med att vårda och bygga kundrelationer – för det brukar sägas att det kostar 7X mer att sälja till nya kunder än befintliga.

+ Du får en bra grund att stå på om du vill satsa mer aktivt på kundanskaffning – för det här innebär också att du kan nå fram till personer som ännu inte är kunder, men som liknar profilen på dina nuvarande kunder (Facebook vet vilka de är).

+ Du bygger upp varumärket på ett strategiskt sätt –  eftersom du når ut till de bättre kunderna i din målgrupp och får fram vad företaget står för och vem det är för.

+ Du får större räckvidd med dina Facebook-inlägg och du kommer att se att det kostar ganska lite – så länge du följer det kvalitetsmått som Facebook visar dig och behåller det som fungerar bäst.

+ Du bygger upp automatik som ser till att det blir gjort varje dag – eftersom dina inlägg ligger ute längre och du ställer in det så att du varierar mellan flera olika inlägg samtidigt.

Vad det här INTE kommer med

– Det här påverkar inte din nuvarande Facebook-sida.

– Det här kostar inget att starta med, det är tjänster som Facebook erbjuder till alla som har en Facebook-sida.

– Det här påverkar inte dina nuvarande följare eller gillare och du kan fortsätta att lägga upp inlägg till dem som vanligt.

– Det här kräver inga programvaror eller annan utrustning.

Mer om tjänsten

Mitt upplägg gör det enklare för dig att sköta om en marknadsförings-plattform som ser till att du bygger starka kundrelationer med automatik. Vi "programmerar" Facebook till att sköta det åt dig. 

Det här bygger på att du använder Facebooks annonseringstjänster. Du betalar för att dina inlägg ska visas, men endast för de personer som du väljer ut. Du kommer långt med en blygsam budget som du styr helt och hållet själv efter dina önskemål.

Din budget kan vara så lite som 20 kr om dagen och då når du ändå fram till omkring 4.000 personer varje månad. Du betalar bara Facebook efter hur många personer som ser dina inlägg.

Du får hjälp med tekniken och slipper mixtra med detaljerna.

Du får rådgivning, tips och inspiration för hur du tar fram inlägg som resonerar med din målgrupp.

Du får support när du behöver för att få ut ett allt bättre resultat.

Ser fram emot att hjälpa dig med att ta det här framåt!

Anmäl ditt intresse här nedanför så återkommer jag till dig.

– Stefan Nilsson, SAN Webbutveckling

Anmäl ditt intresse nu

Lämna din intresseanmälan så får du mer information om aktuella priser och tillgänglighet.

Du gör inga åtaganden. Nästa steg är av vi stämmer av att ditt företag passar för det här. Då väljer du hur du vill ha fortsatt hjälp med din marknadsförings-plattform.

Klicka för att öppna formulär för intresseanmälan