Start tisdag 11 maj - Kundanskaffningskampanj med Dr Bite

Stefan Nilsson
"Dr Bite"

Det har aldrig varit enklare att peka ut exakt vilka som är dina bästa tänkbara kunder

Stefan Nilsson
"Dr Bite"

Det har aldrig varit enklare att peka ut exakt vilka som är dina bästa tänkbara kunder

Personer som besökt din hemsida är dina bästa tänkbara kunder

Ingen kommer till din hemsida av en slump. De har sökt efter ditt företag eller uppmärksammat och klickat på en av dina annonser. De har "räckt upp handen" och identifierat sig själva som intresserade av det du har att erbjuda.

Men de flesta av dem tar inte "ett nästa steg" på första besöket. De köper inte, de beställer inte, de tar inte kontakt.

Så du behöver se till att få prata med dem igen.

Det har aldrig funnits ett enklare eller mer direkt sätt att nå fram till de flesta av dessa dina, för tillfället, bästa tänkbara kunder

Du behöver inte jaga efter dem eller vara särskilt påstridig i ditt säljarbete.

Bästa sättet att nå personer som besökt din hemsida är med remarketing-annonser på Facebook. Med installerad facebook-pixel sätter du ett märke på alla besökare och kan rikta annonser uteslutande mot dessa personer.

De flesta går att nå med Facebook-annonser. Även om du säljer till företag är det fortfarande individer du säljer till.

Det viktiga är inte vad du säger i dina annonser, utan alltid VEM du annonserar för.

De som inte är intresserade kommer ändå inte att lyssna på dig. De som är intresserade stannar upp och lyssnar på allt som handlar om hur ditt erbjudande kan hjälpa dem lösa problem, tillgodose behov, uppnå resultat, göra förtjänst, slippa besvär, spara tid, mm.

Det har aldrig varit enklare att föra ihop dessa två nyckelprinciper.

Se till att 1) Peka ut de bästa tänkbara kunderna och 2) Nå just dem på ett direkt och effektivt sätt för att fortsätta sälja till dem.

Det bygger ett pålitligt och lönsamt system för din kundanskaffning.

Det är just det du får hjälp i mitt nya program "Kundanskaffningskampanj med Dr Bite"

Med start tisdag 11 maj kan du vara med och få hjälp med en Facebook-kampanj som säkerställer ett mer stabilt inflöde av nya kunder till ditt företag

Det kommer med garanti att du är helt nöjd och att kostnaden för kundanskaffning ligger under din max-gräns. På så sätt får du in fler nya kunder med given lönsamhet.

Förutsättningen är att ditt företag kvalificerar och följer villkoren för samarbetet.

Insatsen för dig och ditt team består i att ta fram råmaterial till kampanjen, som helt säkert redan finns till hands i företaget.

Det kommer med en enkel handledning så du kan fortsätta expandera räckvidd och resultat till fastställd lönsamhet.

Upplägget är att ditt företag sköter denna del av kundanskaffningen klart bättre på egen hand, utan dyra arvoden till "extern marknadsföringsexpertis".

Anledningen är att du vet bättre än någon annan vad dina kunder vill ha svar på och hur ditt erbjudande hjälper dem att lösa problem eller ser till att det händer bra saker.

Det finns plats till 8 deltagare i denna omgång som alltså startar tisdag 11 maj.

Du får hjälp att ta fram och optimera Facebook-annonser som bygger stabil och pålitlig kundanskaffning så du får fler kunder till den prisbild du är bekväm med.

Ser fram emot att hjälpa dig med det här.

Stefan Nilsson

Skicka efter mer information om programmet här så får du nödvändiga detaljer och du får ta del av ett praktikfall som visar vad du kan förvänta dig.

Fyll i dina uppgifter här:

Dina uppgifter stannar hos oss, läs privatpolicy