"Får MITT företag ut ett riktigt bra resultat från annonserna på Google och Facebook?

Har de som sköter det tillräckligt av både förmåga och finess?

Ta reda på det idag. Hämta 3 frågor.

Hur vet du ...

– Att dina satsade annonspengar ger maximalt med kunder och försäljning

– Att dina anlitade medhjälpare klarar av att jobba för ditt bästa?

– Att ditt företag får det övertag som krävs för tillväxt

Nu kan du få hjälp med en kostnadsfri kontroll av de mest prestandahöjande förutsättningarna i din annonsering.

Du behöver inte ge någon åtkomst till dina annonskonton.

Det enda du behöver göra är att be dina medhjälpare (marknadsförings-team eller annonsbyrå) att svara på 3 frågor om hur de handskas med och optimerar din annonsering.

Du kan alltid kräva att få ut mer av din annonsering på Google och Facebook.

Hämta våra 3 frågor här nedanför.

Stefan Nilsson
SAN Webbutveckling


Vem är det för?

Det här är för dig som är ägare, vd eller marknadschef. Ditt företag annonserar på Google och Facebook för minst 20.000 kr/mån. Du anlitar en annonsbyrå eller får hjälp av internt marknadsföringsteam.

Företaget får in hyfsat med konverteringar från hemsidan. Men så här långt kommer det in för få konverteringar från Google och Facebook, det växer inte nog snabbt och kostnaden ligger för högt.

Om hemsidan ger konverteringar och om du annonserar för +20.000 kr/mån finns det gott om värdefull data i dina annonskonton, att använda för enkla justeringar och optimeringsinsatser.

Problemet är att de flesta annonskonton inte sätts upp på ett tillräckligt noggrant sätt som gör det möjligt att faktiskt se vad som händer. Det blir svårt att skilja det som inte fungerar och bara kostar från det som ger resultat och intäkter.

Det ger en grumlighet som gör det omöjligt att rikta in annonserna där störst volym och lönsamhet finns. Med rätt åtgärder får du bilden att klarna.

Hämta våra 3 frågor här nedanför.

Varför är det viktigt just nu?

Hur vet du säkert att dina annonser inte kör med bromsarna fastrostade, pressar på i snigelfart och drar 4 liter milen…

Du lämnar bilen på service regelbundet. Du gör ett tandläkarbesök varje år. Självklart gör du det för att undvika framtida problem, ohälsa och onödiga kostnader.

Men när fick du gjort en hälsokoll på webb-annonseringen senast?

Du behöver göra det här. Du måste veta. Det är viktigt för företagets välmående och du kan inte bara ta för givet att dina medhjälpare har full koll och alltid jobbar för ditt bästa.

Givetvis. Du vet ifall du får in fler konverteringar och kunder än du kan hantera. Du vet ifall lönsamheten är sådan att du glatt höjer annonsbudgeten till max för att rida på tillväxten. (Men då har du knappast tid eller intresse av att läsa det här.)

Jag gissar att du tänker att det borde gå att få ut mer från Google och Facebook. Att pengarna du lägger borde komma tillbaka med fler kunder och mer försäljning.

Kruxet är att du inte vet det du inte vet. Om du inte tar reda på hur det faktiskt ser ut och jämför det på rätt sätt så har du ingen koll. Hur får du reda på det? Vem ska berätta för dig?

Och kanske gnager en tanke ifall ditt team eller din byrå har tillräcklig förmåga, och finess, för att ta dig till önskat resultat.

Oftast är det annonskontot som brister. Det är vanligt att struktur, segmentering, avgränsningar, test och mätning inte håller måttet. Då har du minimal chans att lyckas lyfta och få ut mer.

De goda nyheterna är att dessa brister är ganska enkla att åtgärda. Och tillsammans med en bättre metod för annonstest går det snabbt att vända kurvan uppåt.

Ta reda på ifall dina annonskonton har brister som behöver åtgärdas.

Hämta våra 3 frågor här nedanför. Skicka dem vidare till de som hjälper till med annonser på Google och Facebook.

Vad händer sedan?

När dina medhjälpare besvarat våra 3 frågor hjälper vi dig med en bedömning. Vi går igenom hur dina annonskonton kan riktas in och finslipas för att ge fler konverteringar och bättre lönsamhet.

Vår bedömning ger dig ett bra underlag att ta upp till diskussion med ditt team eller byrå.

Du väljer själv om du vill gå vidare. Vi kommer inte att försöka få dig att lägga över din annonsering till oss. Vi kommer inte att locka med lägre avgifter eller fagra löften.

Saken är den att vi inte sköter om annonskonton på löpande basis längre.

Vi gör direkta insatser för att hjälpa annonsörer att åtgärda annonskonto-brister som står i vägen för tillväxt och lönsamhet.

Vår insats ska alltid ge påtagliga resultat. Vi ställer ut garanti att det vi gör ger minst 30% fler konverteringar inom 30-90 dagar och 10X återbäring på investeringen.

Därför kommer du bara att få ett erbjudande från oss 1) om du är intresserad, och 2) om vi kan se att dina förbättringsmöjligheter ligger i linje med ett resultat vi kan lämna garanti på.

Men först, hämta våra 3 frågor


Hämta våra 3 frågor och få hjälp med en kostnadsfri kontroll av de mest prestandahöjande förutsättningarna i din annonsering på Google och Facebook

Du behöver inte ge någon åtkomst till dina annonskonton.

Det enda du behöver göra är att be dina medhjälpare (marknadsförings-team eller annonsbyrå) att besvara 3 frågor om hur de handskas med och optimerar din annonsering.

Du kan alltid kräva att få ut mer av din annonsering.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med det här.

Hämta våra 3 frågor här

Dina uppgifter stannar hos oss, läs privatpolicy