Hur du säkerställer att dina Facebook-kampanjer blir lönsamma direkt från start, innan du ens börjat köra några annonser

Få bekväm och enkel hjälp att starta Facebook-kampanjer som skickar in fler nya kunder till ditt företag. 

Helt på dina villkor. Ersätt bara för resultat.

Annonsering på Facebook handlar om att ditt företag klarar av att köpa kunder till det pris du är villig att betala

När din prisbild håller kan du höja din budget, få in fler kunder och få företaget att växa snabbare.

De flesta företag mår bra av ett system som ger kunder på ett stabilt, automatiskt och uthålligt sätt. Att få ordning på Facebook-kampanjerna är en bra start.

Det ger en chans att få draghjälp med en del av det tunga säljjobbet. Skön automatik. Och företagets säljare kan ägna mer tid åt att serva kunder som redan bestämt sig för att köpa.

Det viktiga i all marknadsföring är att ha ett svar på hur mycket du är beredd att kosta på dig för att få in en kund.

Hur väl du klarar av att konkurrera beror på vad du har råd att betala för nya kunder.

Det finns inget exakt svar på vad din kundanskaffningskostnad borde vara. Det finns dessvärre ingen universell formel för hur du räknar ut den.

Om en kund är värd 10.000 kr och om du med denna insikt endast är villig att satsa 100 kr i kundanskaffning är det ett tecken på korkat tänkande och läge att lägga ner på en gång.

Det är inte så det byggs starka och framgångsrika företag.

Det naturliga är så klart att vilja dra ner på alla kostnader så långt det går. Men underskatta inte övertaget du får på dina konkurrenter om du klarar av, och är beredd, att investera mer i nya kunder.

Du kan fiska efter kunder på fler ställen. Ditt företag blir starkare ju fler ben du kan sätta upp för din kundanskaffning.

Du kan gå lite back på att få in nya kunder och köra ett mer långsiktigt strategiskt tänk. Eller så är det mer kortsiktigt och du eftersträvar bättre marginaler även på nya kunder.

Kruxet är att om du satsar för mycket får du aldrig pengarna tillbaka, och om du satsar för lite får du inte in tillräckligt med kunder för att växa.

Du behöver pricka in din balanspunkt.

Tänk på: Var försiktig med att grunda ditt livstidsvärde på medelvärde. Nästan all matematik kring kundvärde, köpfrekevens, livstid och intäkter följer en 80/20-fördelning, exempelvis att 80% av vinsten kommer från 20% av kunderna. Oavsett om du har en omfattande kundlista med lång historik eller om du nyligen startat och samlat på dig lite data så hör av dig till oss för att få hjälp med en djupgående och mer korrekt analys av livstidsvärdet för dina kunder.

Du kan säkerställa att dina Facebook-kampanjer blir lönsamma direkt från start, innan du ens börjat köra några annonser.

Så här får du hjälp att komma igång

Vi bygger Facebook-kampanjer som snabbt (1-3 veckor) börjar ge önskat resultat till rätt prisbild och som du kan expandera med lönsamhet för att få in fler kunder.

Dina kampanjer kommer att hänga med länge. Vi har kampanjer som är inne på tredje året. Annonserna kommer att ha lång livstid och klarar av att förse dig med nya kunder på ett bekvämt sätt.

Du ersätter bara för resultat, alltså när det kommer in kunder och konverteringar. Samarbete så länge du ser ett resultat som växer och blir mer lönsamt.

Det här påverkar inte eventuell annonsering du redan har igång. Dina nya kampanjer sätts upp parallellt. Det gör att du kan jämföra hur du får ut mest nytta från din annonsbudget.

Förutsättningen för vårt samarbete är att du tar fram efterfrågat “råmaterial” och gör de insatser vi kommer överens om.

Det enda du behöver göra är att godkänna annonser.  Allt sätts upp i ditt annonskonto. Du bestämmer daglig budget. Det ger dig full kontroll.

Nästa steg: Gör intresseanmälan. Börja med att svara på några frågor om ditt företag och ditt nuläge. Om vi passar ihop sätter vi upp förutsättningar för ett resultatbaserat samarbete. Du ersätter bara för nya kunder.